Nieuws

verslag-herfstkamp-2018
Verslag Herfstkamp 2018 door Tian MingHet herfst kamp in Brouwersdam (20 t/m 24 oktober 2018) was heel gezellig en leuk. We hebben lange dagen gemaakt en...
8-famedcoach4sailingteam-zeilers-in-de-top-20-van-ocn-selectiestand-2018
Afgelopen weekend was alweer de laatste OCN Selectiewedstrijd en daarbij ook het laatste evenement van het FamedCoach4SailingTeam 2017-2018. We hebben we...
Zeilers
Training
Trainer
Activiteiten

IMG 8319De zeilers volgen allemaal een programma op maat waarbij praktijk, theorie, fysieke, mentale training en periodes van rust worden gecombineerd. Daarbij speelt het groepsproces een belangrijke rol.

Trainer-Coach Han Beverwijk

Trainer-coach Han Beverwijk heeft vele jaren ervaring met training en coaching van zeilers.

Bekijk hier zijn CV >

zeilers boeironden Alle trainingen en wedstrijden, zowel nationaal als internationaal, vinden in teamverband plaats.

Team2017 3 site

Wij zijn een groep ambitieuze optimistzeilers die onder leiding van toptrainer en coach Han Beverwijk graag nog beter willen leren zeilen. We vormen een hecht team. We trainen hard en met veel plezier. Zeilen is een ervarings-sport. We maken dan ook heel veel uren op het water. Daarnaast worden we gecoacht in het nemen van tactische en strategische beslissingen en werken we aan onze conditie en mentale weerbaarheid. Allemaal aspecten die van belang zijn om in een wedstrijd optimaal te kunnen presteren. En dat willen we graag! 

Succes is geen toeval!
Succes is het gevolg van de juiste focus, inzet en voorbereiding. Daarom volgen we een vooraf vastgesteld trainingsprogramma. Wij hechten daarbij veel waarde aan het groepsproces, zonder de ontwikkeling van de individuele zeiler uit het oog te verliezen. Niet ieder voor zich, maar juist samen een hoger niveau bereiken. 
Dat gevoel willen we graag met anderen delen. Daarom traint ons team vaak met andere (verenigings) teams. Dat doen we op wisselende locaties, bij clubs en bij trainingscentra in binnen- en buitenland. 

Zeilen moet vooral leuk zijn! 
We vergeten bij alles wat we doen natuurlijk nooit dat zeilen vooral leuk moet zijn. Dat is en blijft voor ons het allerbelangrijkste! We kiezen tijdens onze trainingen en wedstrijden altijd voor een juiste mix van presteren en ontspannen. Na een periode van hard werken, is er bij ons altijd tijd om te ‘chillen’.

Heb je belangstelling voor ons team of lijkt het je leuk om een een keer mee te komen trainen, neem dan contact met ons op!

Als je meer wil weten over onze Hoofdtrainer Han Beverwijk of als je meer informatie wil hebben over training & begeleiding door Han Beverwijk, kijk dan op de website van Coach4Sailing www.coach4sailing.com 

Sponsor ons gratis!

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Onze Sponsors

Adverteerders

Sponsor ons gratis!

SponsorKliks, gratis sponsoren!